Geri

Sinan Bür: "Bir başkanlık yapmamıştım... O da kısmet oldu"

Bursaspor Başkanı Bür: “Tahtayı açabilecek bir güç yok ancak Bursa ayağa kalkar da katkı sağlarsa her şey olabilir. Hayal satmamak lazım. Biz gerçekçi olacağız.”

20:31:28 | 2024-01-20



Haberi Sesli Dinle

Erkan ŞEN
Bursaspor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu, Merinos AKKM’de yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 1163 genel kurul üyesinin katılım gösterdiği genel kurulda 750 oy kullanılırken, 747 oy geçerli sayıldı. Raşit Barışıcı‘nın aldığı 240 oya karşılık 507 oy alan Sinan Bür, Bursaspor’un 32. başkanı oldu. Kongrede yaptığı konuşmada 30 yılını Yeşil Beyazlı camiaya verdiğini ifade eden Başkan Bür, kulüp bünyesinde futbolculuğun yanı sıra; çok sayıda da görev aldığının altını çizdi. 7 sene boyunca kaptanlığını yaptığı takımın nihayet başkanlığına da soyunduğunu söyleyen Bür, “Bu yola forma terletmiş insanlarla çıktım. Bursaspor’u diriltmek, ayağa kaldırmak ve bu şanlı formayı taşıyan futbolcularla mücadele vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM

Tahta açmak gibi bir heveslerinin olmadığının bilgisini paylaşan Bür, “Tahtayı açabilecek bir güç yok ancak Bursa ayağa kalkar da katkı sağlarsa her şey olabilir. Genç futbolcularımızla mücadelemizi vereceğiz. Hayal satmamak lazım. Takımdaki oyuncularımıza mental katkılarda bulunmak istiyoruz. Çok yetenekli oyuncularımız mevcut. Biz gerçekçi olacağız. Başka bir hedefimiz yok. Şampiyonlar yine Vakıfköy’den çıkacak. Bursa bize güvensin; bunun için geldik” değerlendirmesini yaptı.


ETİKET :   bursagündemasayişdünyasiyasetsporkültür sanatmagazineğitim