Geri

Tahtayı açtırmak ancak akla geldi

Yeşil Beyazlı taraftarlar, “Utanmıyor musunuz 3 bin kilometre yol geldik. Hiçbiriniz bu formayı hak etmiyorsunuz” derken Sportif Direktör İsmail Ertekin, “Devre arası tahtayı açacağız” diyerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

15:19:11 | 2022-10-17



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 10. haftasında Bursaspor deplasmanda zayıf rakibi Bayburt Özel İdare Spor’a 2-0 yenilmesi camiada bardağı taşırdı. Özellikle 1150 kilometre yaparak Bayburt’a giden 100’ü aşkın Yeşil Beyazlı taraftarlar maç sonunda takıma büyük tepki gösterdi. Maç öncesinde Ünitimsah’ın Bilecik, Erzincan ve Gümüşhane temsilcilikleri takımı otelden stadyuma uğurlarken, Kaptan Enver Cenk Şahin’e çiçek verip başarı dilerken, karşılaşma sırasında ise taraftarlar, “Başın öne eğilmesin, aldırma Bursa aldırma” diye tezahürat yaparak oynanan futbola tepki gösterdi.

 

ERTEKİN ORTAYA ÇIKTI

Bayburt’a giden taraftarların Bursasporlu futbolcuların stattan ayrılırken otobüse bindiği sırada ise tepkisi çok büyük oldu. Yeşil Beyazlı takımın amigolarından Selim Kurtulan, “Utanmıyor musunuz 3 bin kilometre yol geldik. Parayı alıyorsunuz, yiyorsunuz. İçiyorsunuz, bir de bildiri yayınlıyorsunuz. Ruhsuzlar, utanmıyorsunuz. Top oynayın biraz. Hiçbiriniz bu formayı hak etmiyorsunuz” dedi. Sportif Direktör İsmail Ertekin ise, “Haklısınız. Sakin olun. Biz de üzgünüz. Devre arasında tahtayı açtıracağız” diye konuştu. Taraftarlar bu söze karşılık da neden sezon başında yapmadınız diyerek tepkilerini dile getirdi.


ETİKET :