Geri

Tarımın baş aktörleri vali huzurunda… Üretici mağdur olmayacak!

Vali Demirtaş: “Tarımsal üretim ayağında yer alan ürünlerin değerlendirilmesi, pazarlanması ve üreticilerimizin mağdur edilmemesi için çalışmalarımız devam edecek.”

14:04:08 | 2024-08-07



Haberi Sesli Dinle

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, kentteki tarımsal politikaların gidişatıyla ilgili bilgi almak için bazı oda ve kurumların yetkililerini makamında ağırladı. 

Çiftçilerin sorunlarını çözüme kavuşturmak adına gerekli adımları atmaya hazır olduklarını dile getiren Vali Demirtaş, sosyal medya hesabı X üzerinden şu açıklamada bulundu:

Kaymakamlarımız, Bursa Ticaret Borsası Başkanımız, Devlet Su İşleri 1. Bölge Müdürümüz, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörümüz, Ziraat Odası Başkanlarımız, Hal Yöneticilerimiz ve ilgili birim müdürlerimiz ile bir araya gelerek şehrimizin tarım potansiyeli ve çiftçilerimizin taleplerini değerlendirme imkanı bulduğumuz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda ilimizdeki tarımsal politikaların genel menfaatlere uygun olarak yürütülmesi için yapılan çalışmalar, çiftçilerimizin sorunları, talepleri ve çözüm önerilerini gözden geçirerek atılacak adımları değerlendirdik. Bu doğrultuda, ilimiz için önemli ölçüde üretimi gerçekleştirilen başta domates, biber ve taze fasulye olmak üzere tarımsal üretim ayağında yer alan ürünlerin değerlendirilmesi, pazarlanması ve üreticilerimizin mağdur edilmemesi için çalışmalarımızın devam edeceğini belirterek toplantımızın başta çiftçilerimiz olmak üzere Bursa’mıza hayırlı olmasını diyorum.”

 

 


ETİKET :   valibursamahmutdemirtaştarımçiftçi ekonomi