Geri

Terör örgütü PKK, Mahmur’da mı palazlanıyor?

Irak'ın Musul kenti yakınlarında bulunan Mahmur Kampı'nda PKK’lı teröristlerin, BM'nin bölgedeki sivillere gönderdiği yardımları sığınaklarda zulaladığı ortaya çıktı. ‘Yardımlar Türkiye tarafından engelleniyor’ yalanıyla halkı galeyana getiren terör örgütünün yeni bir saldırı için güç toplamaya çalıştığı da deşifre olmuş durumda..

13:37:03 | 2024-10-02



Haberi Sesli Dinle

Terör örgütü PKK’nın Irak’ta bulunan Mahmur Kampı'nda hareketlilik var.

Irak'ın Musul kenti yakınlarında bulunan kampın tünellerinde terörist sayısının arttığı bilgisi ise ortaya çıkan detaylar arasında.

BM'nin bölgedeki sivillere gönderdiği yardımları sığınaklarda zulalayan PKK’lı teröristlerin, ‘Yardımlar Türkiye tarafından engelleniyor’ yalanıyla da bölge halkını galeyana getirdiği ortaya çıktı.

Irak'ın Musul kenti yakınlarında bulunan kampta bulunan terör örgütünün sözde yönetiminin Birleşmiş Milletleri (BM) de yalanlarına alet ederek, halkı ‘BM Ofisi açtıracağız’ diye baskı altında tuttukları belirlendi.

Yediği ağır darbelerle belini doğrultamayan terör örgütü PKK’nın, yeni bir saldırı için Mahmur’da güç toplamaya çalıştığı deşifre edilmiş durumda. 


ETİKET :   mahmurpkkteröristyalanbmhırsızlıksaldırıkampterör örgütüdeşifre