Geri

Teşekkürler TECO Karacabey Belediyespor

Mavi Siyahlılar Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde deplasmanda konuk olduğu Sivasspor’a 3 golle boyun eğdi. Karaca bu sonuçla organizasyona veda etti.

11:37:43 | 2023-01-18



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde yer alan tek Bursa temsilcisi TECO Karacabey Belediyespor, Kayseri’de Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sivas Stadı’nın elverişli olmadığı için Kadir Has Stadı’nda oynanan mücadeleye Mavi Siyahlılar iyi başlayan taraf oldu. Bursa ekibi oldukça etkili ataklar yaparken aradığı golü bulamadı. Sivas temsilcisi ise 38. dakikada Hakan Arslan ile 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.Karşılaşmanın ikinci yarısına bu kez Süper Lig ekibi iyi başlayan taraf oldu.

 

SON ANA KADAR SAVAŞTI

Kırmızı Beyazlılar 74. dakikada Hakan Arslan ile bir gol daha bularak 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. Son bölümde iki takım da orta sahaları rahat bir şekilde geçerken etkili pozisyonlar buldu. Sivasspor 84’te N’Jie ile skoru 3-0’a getirdi. Mücadelede başka gol olmayınca Sivas ekibi Türkiye Kupası’nda adını çeyrek finale yazdırırken, Bursa ekibi TECO Karacabey Belediyespor ise organizasyona veda etti.


ETİKET :