Geri

TFF Başkanı'ndan çarpıcı açıklamalar… Montella kalıyor, hakemlere zam!

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Montella ile yola devam edileceğini ve hakem zam yapılacağını duyurdu. Yabancı kuralı esnemeyecek, korsan yayına karşı savaş başlatılacak.

14:00:30 | 2024-08-07



Haberi Sesli Dinle

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Vincenzo Montella'dan yabancı kuralına, hakemlerden korsan yayına kadar gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 

Futbolda Adalet ve Eğlence İçin Çalışacağız

Hacıosmanoğlu, Türk futboluna adalet ve kardeşliği getirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Tek amacımız, futbolun eğlence olduğunu göstermek. Futbolun patronu biz değil, kulüpler ve cefakar taraftarlar” dedi.

Hakemlerin Maaşları Artacak

Hakemlerin maddi sıkıntılar yaşamaması gerektiğini vurgulayan Hacıosmanoğlu, “Hakem maaşlarını iki katına çıkaracağız. Kulüplerin de bu konuda feragat etmesi gerekecek” diye konuştu.

Yabancı Kuralında Değişiklik Yok

Yabancı kuralının esnetilmeyeceğini belirten Hacıosmanoğlu, “Yabancı kuralını sabitleştireceğiz. UEFA ve FIFA kriterlerine uyacağız” dedi.

Korsan Yayına Karşı Önlemler

Korsan yayına karşı ciddi adımlar atacaklarını ifade eden Hacıosmanoğlu, “Özel bir yazılımcı ekibimiz var. Korsan yayını kesmek için gerekli yazılım hazır” şeklinde konuştu.

Montella ile Yola Devam

Vincenzo Montella ile devam edeceklerini açıklayan Hacıosmanoğlu, “Güzel bir jenerasyon yakaladık. Hocamızla yola devam edeceğiz” dedi.

KAYNAK: TURKGUN


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber