Geri

Timsah’ın teknik patron arayışı sürüyor

Yeşil Beyazlı takımın başına büyük umutlarla gelen Yalçın Gündüz’ün istifasıyla boşalan teknik patronluk koltuğu yeni sahibini arıyor. Adaylar arasında Özer Hurmacı, Murat Sözkesen ve bavulunu toplayarak Bursa’ya dönen Mustafa Er de var. Bazı taraftarların hayali ise Vakıfköylü Sercan…

10:25:56 | 2023-09-05



Haberi Sesli Dinle

Erkan ŞEN/ Lider Haber

Bursaspor’la 52 günlük serüven yaşayan Yalçın Gündüz’ün gitmesiyle Özlüce’de yeni teknik patron arayışları başladı. Büyük bir umutla Yeşil Beyazlı takımın başına geçen Gündüz hoca, sezona 3 puan parolasıyla başlamış ancak zar zor alınan 1 puanla gözünü Karacabey maçına dikmişti. Karacabey’de yenilen kardeş tokadını hesaba katamayan Gündüz, 2-0’lık mağlubiyeti hazmedemeyince görevi bırakmak zorunda kaldı. Yeni bir teknik adam gelene kadar ipler artık yardımcı antrenör Nedim Vatansever’in elinde.

HURMACI İLE GÖRÜŞÜLDÜ MÜ?

Sosyal medya üzerinden Başkan Recep Günay’ı topa tutan taraftar, Gündüz’den boşalan teknik patron koltuğuna Özer Hurmacı’nın gelmesinin doğru bir karar olacağını savunuyor. Kulislerden elde edilen bilgiler ise yönetimin Hurmacı ile bir ön görüşme yaptığı, şartlar belirlendikten sonra yine masaya oturacağı yönünde.

MUSTAFA ER EN GÜÇLÜ ADAYLARDAN

Uzun yıllar Bursaspor formasını terleten ve teknik adam olarak görev yapan Mustafa Er’in de ismi ortalarda dolanmakta. TFF 1.Lig’de mücadele veren Ümraniyespor’la bağlantısını kesen Mustafa Er’le bir görüşme yapılıp yapılmadığı ise griliğini koruyan detaylardan. 43 yaşındaki teknik adamın eşyalarını toplayarak Bursa’ya döndüğü edinilen bilgiler arasında.

SERCAN’IN HAYALİ GERÇEK OLACAK MI?

Sosyal medyada fikir belirten bazı taraftarlar ise Sercan Yıldırım’ı hoca olarak görmek istediklerini dile getiriyor. Sercan Yıldırım Futbol Akademisi'yle Türk futboluna yeni adaylar yetiştiren Yıldırım, hayalinin Bursaspor’da teknik direktörlük yapmak olduğunu geçmiş zamanlarda çok kez dile getirmişti. Timsah’ın içinde bulunduğu durum ve Yıldırım’ın bu konuda tecrübesiz olması, böyle bir ihtimalin zayıf olduğunu gösteren gerçeklerden. Şanlı Bursaspor formasını senelerce giyen Murat Sözkesen de mercek altında.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber