Geri

TİMSAH KARA KARA DÜŞÜNÜYOR!

Bursaspor’da Enver Cenk Şahin, Kubilay Sönmez, Hasan Ayaroğlu ve Onur Atasayar ile birlikle Özer Hurmacı’nın durumları belirsizliğini koruyor. Transfer tahtasında da net bir şey olmayınca Sportif Direktör İsmail Ertekin ile Teknik Direktör Tahsin Tam’ın eli kolu bağlanıyor.

11:09:33 | 2022-07-03



Haberi Sesli Dinle

2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Bursaspor’da yeni sezon planlamaları ortaya çıkmaya başladı. Yeşil Beyazlılar ilk olarak Vakıfköy’den de gelecek bir çok genç oyuncuyla birlikte Kurban Bayramı’ndan hemen sonra 13 Temmuz Çarşamba günü İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’nde kampa girecek. Teknik Direktör Tahsin Tam yönetimindeki Bursaspor, Bursa’da kendi tesislerinde 2 Ağustos’a kadar 2 etap kamp çalışması yapacak. Yeşil Beyazlılar 2-14 Ağustos’ta ise şehir dışı kampı için Afyon’a gidecek. 13 gün boyunca Afyon’da artık sezonun son hazırlıklarını gerçekleştirecek Timsah ayrıca burada tam 4 hazırlık maçı yapacak.

 

TAKIMLARLA GÖRÜŞÜLÜYOR

Sportif Direktör İsmail Ertekin hazırlık maçları için takıma uygun kulüplerle şimdiden görüşmeye başladı. Bursaspor’da en büyük problem ise kadro derinliği. Yeşil Beyazlılarda halen son sezonda takımda yer alan Enver Cenk Şahin, Kubilay Sönmez, Hasan Ayaroğlu ve Onur Atasayar ile birlikle yeniden Timsah’a gelebilecek Özer Hurmacı’nın durumları belirsizliğini koruyor. Bursaspor’da ayrıca transfer tahtasında da açılıp açılmama konusu %100 netlik kazanmadı. Durumlar böyle olunca Sportif Direktör İsmail Ertekin ile teknik direktör Tahsin Tam kara kara düşüncelere dalıyor.


ETİKET :   BURSASPORBURSAÖMER FURKAN BANAZTAHTAİSMAİL ERTEKİNTAHSİN TAM