Geri

TİMSAH'TA GÜNDEM YİNE TAHTA!

Bursaspor’da tecrübeli olarak elde sadece Enver Cenk Şahin, Hasan Ayaroğlu ve Kubilay Sönmez kaldı. Bu 3 oyuncunun da ayrılması beklenirken, yaşanan gelişmeler sonrası Başkan Ömer Furkan Banaz ve yönetiminin tahtayı açmak için yoğun bir çaba gösteriyor.

11:23:19 | 2022-06-27



Haberi Sesli Dinle

TOLGA ÖZTAŞ

 

Tarihinde ilk kez TFF 2. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da sıkıntılı günler devam ediyor. Yeşil Beyazlılar küme düşmesinin ardından uzun bir süre sessiz kalmış, ardından da Tahsin Tam’ı teknik direktör, İsmail Ertekin’i de Sportif Direktör olarak açıklamıştı ve camianın yüreğine bir nebze olsa da su serpmişti. İmza töreninde Başkan Ömer Furkan Banaz ve Sportif Direktör İsmail Ertekin’in mevcut kadrodaki oyuncuların %90 takımda kalacağını açıklamasının ardından ise herkesin ayrılığı açıklaması yeniden camiada endişe yarattı. Ayrıca kulüpte sezon sonunda olduğu gibi yine derin bir sessizlik olması bütün şehri de umutsuzluğa sürüklüyor.

 

AYRILIKLAR ZORLUYOR

Bursaspor’un gündeminde şu anda en önemli konu yine tahta oldu. Yaklaşık 140 milyon TL olan tahtayı açmak her açıdan çok zor. Ancak Yeşil Beyazlılarda tecrübeli olarak sadece Enver Cenk Şahin, Hasan Ayaroğlu ve Kubilay Sönmez kaldı. Bu 3 oyuncunun da kısa süre içerisinde yeni bir takımla anlaşarak ayrılması bekleniyor. “Diriliş” sezonu ilan edilen Timsah’ta bu gelişmelerin ardından tahtanın açılmaması adeta “Bitiş” sezonu olabilir. Bu sebeple Başkan Ömer Furkan Banaz ve yönetiminin tahtayı açmak için yoğun bir çaba içerisinde olduğu öğrenildi.


ETİKET :   BURSASPORBURSATAHTATRANSFERÖMER FURKAN BANAZ