Geri

Tuvalet kağıdı yemeden duramıyor

TLC'de yayınlanan ‘Tuhaf bağımlılıklarım' adlı programa katılan Kinah ismindeki kadın her gün en az 4 rulo tuvalet kağıdı yediğini söyledi. Uyanır uyanmaz tuvalet kağıdı yemeye başladığını söyleyen Kinah arabada, iş yerinde dahi tuvalet kağıdı yemeden duramadığını söyledi. Bu alışkanlığı ona her yıl binlerce dolara mal oluyor.

22:58:07 | 2023-07-20



Haberi Sesli Dinle

Tuvalet kağıdı yeme bağımlısı olan ve bu bağımlılığına yılda yaklaşık 2.700 dolar harcayan bir kadın, bazen 'dişlerini bile fırçalamadan' tuvalet kağıdı yiyerek güne başladığını anlattı. Kinah, Çarşamba günleri TLC'de yayınlanan Tuhaf Alışkanlıklarım: Hala Bağımlı mıyım?' programında "Sabah kalktığım andan itibaren tuvalet kağıdı yiyorum" dedi.

Kinah tuvalet kağıdının sıfır kalori olduğunu söyleyip bu sayede akşamdan kalma hissetmeyeceğini belirtti

Tuvalet kağıdı yeme uzmanı olan kadın hepsinin tadının aynı olmadığını tek katlıların iki katlılara göre çok daha iyi olduğunu söyledi.

 

Programa göre, bağımlı kadın günde dört adede kadar tuvalet kağıdı rulosu yiyor, bu da 'son 20 yılda neredeyse 6350 kilogram'.

Üstelik Kinah sadece evde tuvalet kağıdı yemekle kalmıyor, işte, arabada, manikür salonunda dahi yemeye devam ediyor.

İnsanların tuhaf bakışlar attığını söyleyip bazılarının kadın tuvalet kağıdı yerken onu telefonla kaydettiğini gördüğünü söyledi.

Eski nişanlısı Anthony programda "Biliyor musun, tuvalet kağıdı insan tüketimi için uygun değil" dedi. Eski nişanlısının iğrenç bulması dahi Kinah'ı alışkanlığından vazgeçirmedi. Tuvalet kağıdı gördüğünü ağzının sulandığını söyledi.


ETİKET :