Geri

Uludağ’da Premium Ultra Trail heyecanı

“Uludağ’da Koşmayı Hayal Et!” sloganıyla 7’ncisine hazırlanan “Uludağ Premium Ultra Trail” tanıtım toplantısına katılan Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş, “Amacımız Uludağ’ı sadece bir kayak merkezi değil, 4 mevsime yayarak spor ve diğer etkinliklerle iç içe bir yaşam olanı haline getirmek“ dedi.

13:03:08 | 2024-07-03



Haberi Sesli Dinle

Gülüzar Helvacı / Lider Bursa

Geleneksel hale gelen Uludağ Premium Ultra Trail'in, Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla 12-13-14 Temmuz’da gerçekleşeceği bilgisinin verildiği basın toplantısına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Kılıç, Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş, Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Rahmi Aksoy, Uludağ İçecek Türk A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, Uludağ Premium Ultra Trail Yarış Direktörü Engin Çetinay katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş, “Uludağ yalnızca kış aylarında turizm merkezi olarak kullanmak değil her mevsimde spor ve kültürel anlamda da geliştirip kullanmak istiyoruz.Uludağın spor tuzmi olması açısından önem taşıyor. Uludağın sadece kayak merkezi değil 4 mevsim aktif olacağı bir spor merkezi haline de getirmek istiyoruz. Bu yıl 7.si düzenleyeceğimiz Uludağ Premium Ultra Trail her yıl olduğu gibi, birçok yerli ve yabancı sporcuların katılımı ile gerçekleşecek. 137 yabancı yarışmacı Uludağ’a gelecek. Uludağ’ın zorlu yol ve koşulları sporcuları oldukça zorlayacak. Şimdiden tüm sporculara başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber