Geri

Uludağ 4 Mevsim Sanatla sporla iç içe

Uludağ Alan Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, Uludağ Premium isim sponsorluğunda ve Bursa Büyükşehir Belediyesi katkılarında bu sene 7’ncisi gerçekleşen Ultra Trail yarışı tüm hızlıya sürüyor. Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş, Uludağ’a ilişkin planlamalar hakkında LiderHaber TV’ye konuştu: 4 Mevsim Uludağ mottosuyla çalışıyoruz.

12:22:05 | 2024-07-14



Haberi Sesli Dinle

Uludağ Ultra Trail yarışmasını değerlendiren Başkan Bülent Çınar Çavuş, “Bu organizasyona 35 ülkeden 2 bin 660 sporcu katılım gösterdi. Buradaki atmosferi görüyorsunuz, insanlar çok keyifli. Bu sayılar, önümüzdeki senelerde daha da artacaktır. Biz, Uludağ Alan Başkanlığı olarak bunu, 4 Mevsim Uludağ mottosuyla yaşatmaya devam edeceğiz. Uludağ’ı sadece bir kış turizmi merkezi olarak değil, sanatla sporla ve turizmle iç içe bir yaşam alanı olarak tanıtmak istiyoruz” dedi.

BAKAN DA DESTEKLİYOR

‘4 Mevsim Uludağ’ mottosuna yönelik önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Uludağ Alan Başkanı Bülent Çınar Çavuş, “Ekip olarak çalışıyoruz. Sayın Bakanımız da (Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy) bizi, bu konuda destekliyor. Uludağ’ı yalnızca kayak merkezi olarak değil sanatla sporla iç içe bir hale getirmek lazım. Bu etkinlikleri önümüzdeki günlerde inşallah hep beraber göreceğiz. Dün, Podyum Park’ta Uludağ’dan çekilen astronomi fotoğraf sergisini yaptık” ifadelerini kullandı.


ETİKET :   UludağBursaUludağ Alan BaşkanlığıBülent Çınar Çavuş