Geri

Uludağ Üniversiteli gençlerden büyük farkındalık

19:55:30 | 2024-09-11



Haberi Sesli Dinle

Bursa Uludağ Üniversitesi Ahıska Kültür ve Sanat Topluluğu, "1 Kitap 1 Hayâl" projesi ile güzel bir çalışmaya imza attı.

Ahıska Türkü öğrencilerden teşekkül eden topluluk bünyesindeki gençler, proje kapsamında Bitlis'te bulunan Bayramalan İlkokulu'ndaki öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundular.

Destek veren herkese teşekkür eden topluluk Başkanı Çeşminaz Beşir çocukların hayaline dokunmanın önemini vurgulayarak "Bir çocuğun gönlüne dokunup hayâl kurabilmesine ve hayallerini gerçekleştirmesine bir nebze katkı sağlayabildiysek ne mutlu bize" şeklinde konuştu. Ayrıca fırsat eşitliğine dikkat çeken Beşir, sözlerine şöyle devam etti: "Ne yazık ki herkes eşit şartlarda eğitim alamıyor. Bundan ötürü bizler de ihtiyaç sahibi öğrenciler için elimizden geldiğince kırtasiye malzemesi desteğinde bulunuyoruz."

Kütüphanesiz okul, defter kalemsiz öğrenci kalmayıncaya kadar projeye devam edecek olan topluluk; sıradaki okullar ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için hayırseverlerden destek bekliyor.


ETİKET :   bursakitapdestekbuüahıskalı