Geri

Ünlü oryantalden 'İnci Taneleri' itirafı!

Dansözlüğü bırakıp şarkıcılığa adım atan Didem Kınal "İnci Taneleri" dizisinin fanatiği çıktı. İnci Taneleri'ne övgüler yağdıran ünlü isim, "Ben direkt kendimi gördüm Hazar’da. Herkesin bu kadar tepki göstermesini anlayamadım." dedi.

16:59:41 | 2024-02-04



Haberi Sesli Dinle

Bir dönemin en çok konuşlan oryantallerinden birisi olan Didem Kınalı, bir süre önce dansözlüğü bırakıp şarkıcılığa adım attı. 
Kanal D'nin izlenme rekoru kıran ve çok konuşulan dizisi İnci Taneleri hakkında açıklama yapan Didem Kınalı, 'Oralardan evini geçindiren o kadar çok insan tanıyorum ki. Öyle çok düzgün denilen mekanlarda bile tacize uğradığım günler oldu' dedi.
Dansözlükten şarkıcılığa geçen Didem Kınalı, önceki gece Topkapı’da bir mekanda sahne aldı. Eski oryantal, Kanal D'nin gündemden düşmeyen ve izlenme rekorları kıran yeni dizisi İnci Taneleri hakkında açıklama yaptı.
 
DİDEM KINALI'DAN İTİRAF!
 
Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’ hakkında konuşan Didem Kınalı, “Ben direkt kendimi gördüm Hazar’da. Herkesin bu kadar tepki göstermesini anlayamadım. Doktorun da hayatı yayınlanıyor izliyoruz. Oralardan evini geçindiren o kadar çok insan tanıyorum ki. Öyle çok düzgün denilen mekanlarda bile tacize uğradığım günler oldu” diye konuştu.
 
 


ETİKET :   bursagündemasayişdünyasiyasetsporkültür sanatmagazineğitim