Geri

Varank'tan sokaklardaki 'başıboş kaos'a neşter!

Varank, Meclis'e gelmesi beklenen başıboş sokak hayvanları düzenlemesi hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ölümle sonuçlanan sayısız vakanın olduğuna dikkat çeken Varank, “Bursa’nın TBMM’deki temsilcisi olarak bu sorunun çözümü için teklifleri destekleyeceğim” dedi.

14:23:07 | 2024-05-23



Haberi Sesli Dinle

Lider Bursa

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank, sosyal medya hesabı X’ten yaptığı açıklamada başıboş sokak hayvanlarını gündeme getirdi.

Çok sayıda vatandaşın konudan muzdarip olduğuna vurgu yapan Varank,

“Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, başıboş sokak köpeklerinden ötürü ciddi sıkıntı içinde. Ölümle sonuçlanan sayısız vaka, travma yaşayan onca yavrumuz, hayatları sönen nice insanımız var. Biz inanıyoruz ki: İnsan eşref-i mahlukattır, insan hayatından daha kıymetlisi yoktur” ifadelerine yer verdi.

BU KONUNUN ARKASINDAYIZ

Varank, açıklamasına şöyle devam etti: “Annelerimizin çocuklarını okula göndermeye, yaşlılarımızın sokakta yürümeye endişe ettiği bir düzende sorumluluk bize, tüm siyasetçilere aittir. Bursalı hemşehrilerimizin TBMM'deki temsilcisi olarak bu sorunun çözümü için Meclis’e gelecek olan uyutma dahil tüm teklifleri sonuna kadar destekleyeceğim.”

 

 


ETİKET :   başıboşvarank