Geri

Yangından etkilenen 441 kişiye psikososyal destek sağlandı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İzmir, Aydın ve Muğla'daki orman yangınlarına ilişkin, "Bakanlık olarak üç ilimizde de ekiplerimiz yangından etkilenen 441 vatandaşımız için gereken psikososyal desteği sağladı" dedi.

16:09:51 | 2024-08-18



Haberi Sesli Dinle

Göktaş, Piri Reis Kültür Merkezi'nde, AK Parti Karaman İl Başkanlığının "Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı"ndaki konuşmasına İzmir, Aydın ve Muğla'daki yangınlar nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı.

Yangınların ilk anından itibaren tüm bakanlıkların, ilgili kurumların ve sivil toplum kuruluşlarının seferber olduğunu vurgulayan Göktaş, "Bakanlık olarak, üç ilimizde de ekiplerimiz yangından etkilenen 441 vatandaşımız için gereken psikososyal desteği sağladı. Diğer yandan İzmir'de yangına yakın olan yerlerde bakanlığımıza bağlı kuruluşlarımızda da gerekli tedbirleri hızlıca aldık. Yaşanılan bu felaket hepimizi derinden üzdü. Devletimiz, tüm kurumlarıyla alanda gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. Bu elim olayın üstesinden gelmek için her daim vatandaşlarımıza destek olmayı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.


ETİKET :   Aile ve Sosyal Hizmetler BakanlığıAydınİzmirMahinur Özdemir GöktaşMuğlaOrman YangınıgündemhaberLider Bursa