Geri

YENİ SEZON SÜPER LİG FİKSTÜRÜ ÇEKİLDİ

Süper Lig'de 2022-2023 sezonun fikstürü belli oldu. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapılan kura çekimleriyle birlikte Süper Lig ekiplerinin sezon içerisinde maçlarını kaçıncı haftalarda oynayacağı belli oldu. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un derbileri hangi haftalarda oynayacağı açıklandı.

20:37:37 | 2022-07-04



Haberi Sesli Dinle

2022-2023 sezonu Süper Lig fikstür çekimi heyecanı yaşandı. Süper Lig ekiplerinin sezon içerisinde yapacağı maçların hangi haftalarda oynanacağı kura çekilişi ile belirlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde bulunan Orhan Saka Konferans Salonu’nda saat 19.00’da başlayan fikstür çekimine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yetkililerinin yanı sıra A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, Beşiktaş Futbol Takımı Kaptanı Necip Uysal, Gaziantep FK Kaptanı Günay Güvenç, İstanbulspor Takım Kaptanı İbrahim Yılmaz ve kulüp temsilcileri katıldı. Fikstür çekimi öncesinde sanatçı Göksel, mini bir konser verdi.

HABER MERKEZİ


ETİKET :   bursason dakikabursa haberlerigüncel haberlerspor haberlerifikstür