Geri

Yesevi Alperenler Derneği'nde bayrak değişimi

20:22:01 | 2024-05-31



Haberi Sesli Dinle

Yesevi Alperenler Derneği'nde yaklaşık 3 yıldır Üniversite Birimi Başkanlığı görevini büyük özveri, samimiyet ve başarıyla yürüten Muhammed Muhammedoğlu; mezuniyeti sebebiyle vazifesini Emre Gökçe'ye devretti.

Yesevi Alperenler Derneği Genel Merkezi'nde, üniversiteli gençlerin ve yönetim kurulu üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Genel Başkan Kürşat Mican; Muhammedoğlu'nun hem eğitim hem kültür hem de organizasyon alanında önemli işlere imza attığını vurgulayarak "Çalışmalarında samimiyeti, muhabbeti hiç eksik etmedi.Kendisini içtenlikle takdir ediyorum. Okulu bitse de gönül bağımız devam edecektir" sözlerine yer verdi.

Seferle mükellef olduklarına değinen Mican, sözlerini şöyle sürdürdü: "Nerede olursak olalım her zaman gençlerimize, milletimize ve devletimize faydalı olma noktasında hizmetler yapacağız."

Muhammed Muhammedoğlu ise “3 sene evvel 'Görev istenmez, verilir' diyerek beni bu ulvi göreve, bu kutsal görevi de bana lâyık gören genel başkanımıza teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı bu vakte kadar elimizden geldiğince ileri taşıdık. Vakti gelince görevi devretmek de çok önemli bir hizmettir. Fikrimce Üniversite Birimi Başkanı'nın bir üniversiteli olması gerekir. Bayrağı devralacak Emre Gökçe kardeşimizin bayrağı daha da ileri taşıyacağına olan inancım tamdır" dedi.

Tören, hizmetlerinden dolayı Muhammed Muhammedoğlu'na teşekkür plaketi ve madalya takdim edilmesiyle sona erdi.


ETİKET :   yesevialperenlermuhammedoğlu