Geri

Yiğitcan Öztürk: “Bizim yerimiz Avrupa”

Özlüce’de Başkan Enes Çelik ve Batalla ile buluşan Bursaspor Kongre Üyesi Yiğitcan Öztürk, “Bu şanlı camianın yeri alt ligler değil, her zaman süper lig ve Avrupa” dedi.

09:28:11 | 2024-07-25



Haberi Sesli Dinle

Timsah, yüzlerce taraftarının desteğiyle sezonun ilk idmanına çıktı.

Antrenman öncesinde Başkan Enes Çelik ve takımın teknik patronu Pablo Martin Batalla’ya nezaket ziyaretinde bulunan Bursaspor Kongre Üyesi Yiğitcan Öztürk,

“Sezonun ilk antrenmanı öncesi kulübümüze ziyarette bulunduk.Sayın başkan Enes Çelik ve yönetim kuruluna başarılar diledik ve güvenimizin tam olduğunu ilettik. Teknik direktörümüz, efsanemiz Pablo Martin Batalla’yı tribünden izler, destek verirdik zamanında. Benim için değeri çok büyük olan bir futbol adamı Pablo; geçtiğimiz yıllarda ofisimizde de ağırladık kendisini. Hâlâ iki arkadaş gibi sohbet ediyor olmamız benim için gurur ve onur verici bir durum oldu. Yeni sezonda inşallah başkanımız, yönetim kurulumuz, hocamız ve futbolcularımızla her sene bir üst lige çıkarak, ait olduğumuz yer olan süper lige geri dönerek başarılı olmak istiyoruz. Bu şanlı camianın yeri alt ligler değil, her zaman süper lig ve Avrupa” ifadelerini kullandı.


ETİKET :   BursasporBursaspor