Geri

Yıldırım’da Kadın Spor Merkezi açıldı! Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi…

Yıldırım Belediyesi Millet mahallesi Kadın Spor Merkezi açılışını gerçekleştirdi. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yıldırım’da her ay en az 1 açılış gerçekleştirdiğini, vatandaşların konforonu arttırmak için hizmetler ürettiklerini belirtti.

18:09:00 | 2022-08-19



Haberi Sesli Dinle

Bursa’da Yıldırım ilçesinde yatırımlar devam ediyor. Kadınların spor yapmaları için Millet mahallesinde Kadın Spor merkezi açılışı gerçekleşti. Açılışa çok sayıda kişi katıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Belediye Başkan Vekilim, Millet Mahallesi Kadın Spor Merkezi'mizin açılışına hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz diyorum. Bugün yine güzel bir açılışta sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Hamdolsun Yıldırım'da her ay en az bir açılış gerçekleştirdiğini ifade etti.

Yılmaz, şöyle konuştu.

‘’2019’da göreve geldiğimizden bugüne yaptığımız yatırımların artık meyvelerini almaya başladık. Bu bağlamda iki bin yirmi ikiyle tapu ve dönüşüm yılı ilan ederek. Kentin fiziksel dönüşümü noktasında çalışmalar üretiyoruz hem de insanımızın günlük yaşamındaki konforunu arttıracak hizmetler üretmeye gayret ediyoruz. İşte yaptığımız spor merkezleri bunlardan bir tanesi. En önemligeleceğimizin teminatı hepimizin göz bebeği olan çocuklarımız için yaz okullarımızda, yaz spor okullarımızda, kış spor okullarımızda sadece. Bu yıl yetmiş birin üzerinde evladımız bu merkezlerimizden istifade etti. Sporda sadece çocuklarımız değil aynı zamanda kadınlarımız için de sadece. Yıldırımlı kadınlara has spor merkezleri yapıyoruz, üretiyoruz. Çünkü kadınlarımız bizlerin başımızın başımızın tacı olan. annelerimiz, eşlerimiz, kardeşlerimiz kadının elinin değdiği yerde güzelliğin olduğunu hepimiz şahitlik ediyoruz. Bugün burada. Sadece Yıldırım'da olan kadın spor merkezlerimizin beşincisinin açılışını gerçekleştiriyoruz.’’ Dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halide Serpil Şahin açılış töreninde Yıldırım, Yıldırımlılar için Bursa için çalışıyor dedi.

Şahin, şöyle devam etti.
‘’Kadınlarımız için mutlu aile, mutlu Türkiye diyoruz. Başkan ne derse doğrudur. Bu programların hepsini yapılan çalışmaları hepimiz büyük dikkatle takip ediyoruz. Hatta ben biraz önce mahalle de mutluluk, üretim kazandıran bir kadın kooperatifimizin bu mübarek ayda düzenlemiş olduğu aşure törenindeydim. Başkanıma da çok teşekkür ediyorum bu arada. Çünkü kadınlarımız orada başkanımızın da belirttiği gibi hem sosyalleşiyorlar hem aile bütçelerine katkıda bulunuyorlar. Evet kentsel dönüşümler, birçok projeler de yapıyor. Aynı zamanda spora yapılan yatırımlar ve kadına ait çalışmalar güçlü’’ dedi.

 


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber