Geri

Yıldırımspor'da hedef 2. Lig'e yükselmek

Mavi Yeşil Beyazlılarda Başkan Ekrem Senal, “Takımımızın iki sezondur şampiyonluğu play-off’ta kaybetti. Ancak bu sezon şampiyonluk için kurduk ve sezon sonunda 2. Lig’e yükseleceğiz” dedi.

17:08:54 | 2022-09-06



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 3. Lig 3. Grup temsilcisi Bursa Yıldırımspor her yıl sezon başında gerçekleştirdiği basınla buluşma toplantısını dün düzenledi. Mavi Yeşil Beyazlılar Misi’deki Nilüfer Doğa Restoran’da gerçekleşen kahvaltılı basın toplantısında bir araya geldi. Gerçekleşen organizasyona konuşan Yıldırımspor Başkanı Ekrem Senal, “Öncelikle buraya katılan herkese çok teşekkür ederim. Her yıl düzenlediğimiz organizasyonumuz artık geleneksel hale geldi. Bursa basını bizim için her zaman çok önemli. Maçlarımıza sizleri ve tüm Bursa’yı davet ediyorum” diye konuştu.

 

 

 

ŞAMPİYONLUK KADROSU

Bursa Yıldırımspor Başkanı Ekrem Senal hedefleri için ise, “Takımımız 2 sezondur şampiyonluğu play-off finali ve yarı finalinde kaybetti. Ancak bu sezon şampiyonluk için iddialı bir kadro kurduk ve sezon sonunda 2. Lig'e yükselmek istiyoruz. Ayrıca ana hedeflerimizden biri de futbolcu yetiştirmek. Geçen sezon ilk kez katıldığımız Akademi Ligi'nde U-17 takımıyla Türkiye ikincisi ve U-19 takımıyla da Türkiye üçüncüsü olduk. U-19’dan 8 futbolcu profesyonel oldu. Bu sayıyı daha da yukarı çekmek istiyoruz” dedi.

 


ETİKET :