Geri

Zafer Partisi İl Başkanlığı'ndan 'provokasyon' uyarısı!

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı, parti üyelerinin olaylardan uzak durması yönünde yazılı açıklamada bulundu.

17:12:29 | 2024-07-02



Haberi Sesli Dinle

Ülke genelinde yaşanan olaylar hakkında vatandaşa çağrı yapan Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı, parti üyelerinin olaylardan uzak durması çağrısında bulundu. 

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi, yaptığı yazılı açıklamada, 

"Kıymetli dava arkadaşlarım. Kayseri’de başlayan ardından Suriye’de patlak veren olaylar dahilinde ilimizde meydana gelmesi muhtemel asayiş olaylarına hiçbir parti mensubuumuzun katılmaması. Sığınmacı ve kaçak meselesinin biz Zafer Partisi eliyle siyaset yoluyla çözüleceğinin bilinmesini isterim. Partimizi zor durumda bırakacak hiçbir açıklama ve olaya karışmamanızı önemle rica ederim" değerlendirmesini yaptı.

Partinin Osmangazi İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

Değerli Zafer Partililer! Kayseri'de başlayan ve provokatörler vasıtasıyla tüm Türkiye'ye yayılmaya çalışılan iç karışıklık çıkartma çalışmaları Bursa'da da başladı.

Hiçbir Zafer Partilinin olaylara karışmamasını, emniyet teşkilatımıza zorluk çıkartmamalarını önemle rica ederim.

Amaç sığınmacı veya kaçaklar değil, elimizdeki tek siyasi çözüm imkânı olan Zafer Partisi'nin kapatılmasının önünü açmaktır.

Şu herkes tarafından bilinmelidir ki Sığınmacı sorununun çözümü Zafer Partisi’nin siyasi çabalarıyla olacaktır. Genel Başkanımızın da talimatı bu yöndedir.”


ETİKET :   zaferpartisiosmangazigündem