Geri

Bursaspor'da tek gündem Nazilli!

Yeşil Beyazlılar yarın Nazilli İlçe Stadı’nda saat 15.00’te oynanacak zorlu karşılaşma öncesi erkenden maçın oynanacağı şehre gitti. Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı’nın takımı şehirdeki olumsuz havadan uzaklaştırmak için bu hamleyi yaptığı bildirildi.

09:07:37 | 2023-05-19



Haberi Sesli Dinle

HABER: TOLGA ÖZTAŞ

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 38. haftasında yarın Nazilli Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Bursaspor’dan erken yolculuk. Yeşil Beyazlılar dün İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’nde yaptığı antrenmanın ardından maçın oynanacağı şehre doğru yola çıktı. Bursaspor Futbol Sorumlusu Özer Hurmacı’nın kümede kalma yolunda oldukça kritik olna karşılaşma öncesi şehirdeki olumsuz havadan oyuncuların etkilenmemesi için böyle bir karar aldığı öğrenildi.

 

YENİLMEMESİ GEREKİYOR

Yeşil Beyazlıların ligde kalmak için zorlu maçta mutlak puan alması gerekiyor. Timsah eğer yarın oynanacak zorlu maçta yenilmesi halinde ise alt sıralarda yer alan takımlardan Batman Petrolspor, İnegölspor ve ya Isparta 32 Spor’un puan kayıplarını bekleyecek. Bursaspor’un Eşin Group Nazilli Belediyespor ile olan kritik mücadelesi yarın Nazilli İlçe Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak.


ETİKET :