Geri

Bursaspor’un arkasında dağ gibi Uludağ var

Bursaspor ve Yeşil Beyazlı temsilcimizin forma sponsoru Uludağ İçecek, camiaya destek veren kurumların açılışlarına katılmaya devam ediyor. Seyhanlar Gross 16 ve Özhan Market’in, Bursaspor’a destek vermek için market içlerinde oluşturduğu ‘içecek tünelleri’nin töreninde konuşan Uludağ İçecek Türk A.Ş Koordinatörü Levent Kızıl, “Bursaspor’la birlikteliğimizi gösteren içecek tünelleri bugün Bursa’da yarın Türkiye’nin her yerinde olacak. ‘Arkanda dağ gibi Uludağ’ sloganıyla Bursaspor’a destek vermeye devam” dedi.

16:36:40 | 2024-09-03



Haberi Sesli Dinle

Gülüzar HELVACI – Yiğit Bora DURAN

Geçit mahallesinde bulunan Özhan Market ve Çamlıca’da hizmet veren Seyhanlar Gros16’da Uludağ İçecek ve Bursaspor’un birlikteliklerini gösteren ‘içecek tünelleri’ için açılış töreni düzenlendi.

 

Törene Uludağ İçecek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl ve Uludağ içecek Türk A.Ş Koordinatörü Levent Kızıl, Seyhanlar Market Zinciri Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Seyhan katıldı.

SIRT SIRTA ŞAMPİYONLUĞA

SIRT SIRTA ŞAMPİYONLUĞA

Düzenlenen açılışta konuşma yapan Levent Kızıl, “Biz bildiğiniz gibi yine bu sene ‘Arkanda dağ gibi Uludağ’ sloganıyla Bursaspor’un forma sponsorluğunu aldık. Arkasında dağ gibi durduğumuz takım için Gros16 ve Geçit’teki Özhan marketlerinde Uludağ İçecek tüneli oluşturduk. Bursaspor’un arkasında dağ gibi Uludağ, bizim arkamızda dağ gibi Seyhanlar ve Özhanlar… Biz teklif ettik. İlk dönen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bursaspor’la birlikteliğimizi gösteren içecek tünelleri bugün Bursa’da yarın Türkiye’nin her yerinde olacak” şeklinde konuştu. 

Gros16’nın ardından Geçit Özhan Market'te de açılış gerçekleştiren Levent Kızıl, market sahiplerine ve çalışanlara forma hediye etti.


ETİKET :   bursasporUludağ İçecekLevent Kızılseyhanlar