Geri

Timsah Gözyaşı

09:04:49 | 2022-09-28
ŞENOL KELEŞ
ŞENOL KELEŞ     

Amedspor-Bursaspor maçında spordan çok tribün olayları damga vurdu. PKK ya ait paçavraların açıldığı, teröristlere övgülerin yağdığı bir maç oldu. Zaten Bursaspor’un neden bu takımla aynı gruba konduğunu da anlayabilmiş değilim. Daha önce yaşananlar malum.

Bursaspor tarihiyle Türklüğe başkentlik yapmış evliyalar diyarı bir şehrin takımı. Amedspor ise amacının ne olduğu bilinmeyen sözde bir takım. Amacı belli de buradan fazla bir şey söylemek istemiyorum.

Bir abimizin dediği gibi “ dünyada Türk olmak neyse Türkiye’de Bursasporlu olmak aynı şeydir”

Konu bu kadar hassas iken CHP yöneticileri PKK lı teröriste sahip çıkıyor. Elinde silah göremedik ,gazeteci diyor. Ya bu kadar oy uğruna yazıktır günahtır. Bu devletten maaş alan milletvekillerisiniz. Nasıl olurda bu teröristleri koruyan açıklamalar yaparsınız. Atatürk’ün kurduğu bir partinin bu konuma gelmesi çok acıdır.

İYİ Partililere de seslenmek istiyorum. Hala bu PKK sevicileri ile aynı safta yer alıyorsunuz. Gelin bu yanlıştan dönün. Mazinizden biraz ülkücülük kalıntıları kaldıysa karşı çıkın.

Bursaspor’a yapılanlar aslında Türkiye’ye yapılan eylemlerdir.

Mersin Polisevine yapılan saldırıyı kınamakla bu işler olmuyor. Saldıran teröriste sahip çıkıp timsah gözyaşı dökmenin bir anlamı yoktur.

MHP nin yaptığı mitinglere, daha mitingin başlamasına saatler kala çekilen fotoğraflarla meydana  kimsenin gelmediğini gösteren sosyal medya maymunlarının amacı da bu doğrultudadır. Fakat güneş balçıkla asla sıvanmaz. Korkunun ecele faydası yoktur. Türk Milleti ferasetlidir. Kime nasıl cevap vermesi gerektiğini iyi bilir.


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber