Geri

DOĞRULARLA GELEN BAŞARI

00:01:02 | 2022-05-13
TOLGA ÖZTAŞ
TOLGA ÖZTAŞ     

Frutti Extra Bursaspor 7Days Eurocup’ta oldukça düşük bir bütçeyle adeta tarih yazarak 2. olma başarısı gösterdi.

Başkan Sezer Sezgin’in büyük emekleriyle yola çıkan ve ilk senelerinde Durmazlar’ın sponsorluğunda var olma savaşı veren Potanın Timsahları, Frutti Extra markası ile ise en üst seviyeye çıkmayı başardı.

Elde edilen bu başarı şu sıralarda tüm Türkiye’nin gündeminde. Avrupa’da final oynama süksesiyle tüm basketbol ve sporseverler bir anda Frutti Extra Bursaspor’u hem öğrendi hem de sempatisini kazandı.

Tabii ki bu başarı öyle bir gün de gelmedi. Çekirge Spor Salonu’nda başlayan hikaye de herkesin hem fikir olduğu gibi aslan payı Sezer Sezgin’de.

Kuruluştan bu yana görev alan Genç Başkan Sezgin’in futbol takımının borçları sebebiyle kulübü ayırmak istemesi çok fazla tepki almıştı.

O gün bu fikire şiddetle karşı çıkanlar, Avrupa’da gelen başarıyla bu konuda Sezer Sezgin’in neden istekli olduğunu ancak anlayabildiler.

Ayrıca Frutti Extra Bursaspor’da başarının en önemli sebeplerinden birisi de istikrar oldu. Genel Menajer Nedim Yücel, yönetimden aldığı güven ve destekle takımı geliştirmek için çok fazla mesai yapıyor.

Basketbol Süper Ligi’ne çıkıldıktan sonra Serkan Erdoğan ve Tutku Açık’a bile çok fazla şans verdi Nedim Yücel.

Şu an görevde olan Dusan Alimpijevic de ilk 5 maçını kaybetmesine ve bir kesimin eleştirmesine rağmen arkasında durdu. Sonuç ortada…

Avrupa’da tarih yazan Potanın Timsahları’nın önünde şimdi Basketbol Süper Ligi’nde Fenerbahçe Beko ile oynayacağı play-off maçları var.

Frutti Extra Bursaspor burada sürpriz yapabilir.

Kendinden yüksek bütçeli takımlara karşı deplasmanda oynamayı ve kazanma alışkanlığını geliştirdi.

İç sahada zaten ateşli bir taraftar kitlesine sahip Potanın Timsahları bir anda güçlü rakibinin 2-0 ile sezonunu bitirebilir.


ETİKET :