Geri

Siz sahada konuşun gençler!

08:57:32 | 2022-10-13
TOLGA ÖZTAŞ
TOLGA ÖZTAŞ     

Her fırsatta söylüyoruz. Bursaspor hem saha içinde hem de saha dışında tarihinin en kötü günlerini yaşıyor.

Yeşil Beyazlı camiada alınan olağan üstü genel kurul var. Ancak ne hikmetse uzun zamandır ortalarda olmayan eski Başkan Ali Ay ortaya çıktı ve mevcut yönetimin devam etmesi gerektiğini belirtti.

Ardından Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Galip Sakder’in açıklamalarını gördük. Sakder de aynı şekilde mevcut yönetimin devam etmesi için bir açıklama yayınladı.

Ancak aynı kişiler nedense sezon başı elden kaçan 10’dan fazla futbolcu sonrası, transfer tahtasının açılmamasının ardından ve 2 dönem transfer yasağı gelmesinden sonra hiçbir şekilde açıklama yapma ihtiyacında bulunmadı.

Adaylık başvurusunda son 3 güne girilirken bir de futbolculardan ortak bir bildiri geldi.

 

 

Yapılan açıklamada, “Son dönemde şehrimizin oluşturduğu birlik ve beraberliği biz de futbolcular olarak en içten şekilde hissetmekteyiz. Hep birlikte yönetim kurulumuzun oluşturduğu güven ortamı ile bizler de saha içinde elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalışıyoruz. Gerek saha içi gerekse de saha dışında yönetim kuruluyla oluşturduğumuz aile ortamı en büyük motivasyon kaynaklarımızdan biridir. Büyük bir gururla giydiğimiz Bursaspor forması ve temsil ettiğimiz Bursaspor camiasından ricamız bu aile ortamının bozulmamasıdır. Biz bu şehre ve yönetim kurulumuza inanıyoruz ve bu huzur ortamının bozulmasını, Bursaspor'un tekrardan bilinmez bir karanlığa sürüklenmesini istemiyoruz” ifadelerinde bulundular.

NEREDE GÖRÜLMÜŞ BÖYLE ŞEYLER

Dünya tarihinde acaba yönetim belirleyen futbolcu grubu var mıdır?

Hele hele ki takımın bir çoğu çok genç hatta tecrübeli dediğimiz oyuncular bile sadece 1 sezondur Bursa’da ve en büyüğü 1994 doğumlu.

Gençler siz önce bir kendinize gelin…

Bursaspor kulübünün 4 bin 610 kongre üyesi bulunuyor. Bunlardan 3 bin 985 tanesi 22-30 Ekim tarihlerinde yapılacak olağanüstü genel kurulda yeni başkanı oylarıyla belirleyecek.

10 hafta sonunda 8 puan toplayıp Süper Lig şampiyonu Bursaspor’u 2. Lig’de de küme düşme hattının etrafında dolaştıran futbolcuların bildirisi gerçekten çok komik.

Gençler bir abiniz olarak sizlere naçizane bir öneride bulunuyorum.

Bırakın siz bu kongre işlerini…

Koskaca Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın arkasında durduğu Ömer Furkan Banaz kendi başına karar veremiyor mu aday olmak için?

 

 

Sizin dediğiniz gibi aile ortamı varsa ve herkes birbirinden memnunsa çıkıp aday olsunlar. Hatta karşılarına da adaylar çıksın.

Bir kez de atama olarak değil de genel kurul üyelerinin desteğini alarak başkanlığa seçilsinler…


ETİKET :