Geri

Nasıl olacak bu işler?

15:05:49 | 2022-10-31
TOLGA ÖZTAŞ
TOLGA ÖZTAŞ     

Bursaspor TFF 2. Lig Beyaz Grup 12. hafta maçında deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor’a 2-0 mağlup oldu. Yeşil Beyazlılar böylelikle bu sezon dış sahada oynadığı 6. maçta da galip gelmeyi başaramadı. Timsah 5. kez sahadan boynu bükük sahadan ayrılırken sadece 1 kez 1 puan çıkarabildi.

Geçtiğimiz hafta İnegölspor maçında Tahsin Tam tarafından sürpriz bir şekilde sahaya sürülen Deniz Aydın yine 11’deydi. İlk yarıda aslında kötü de oynamadı Bursaspor.

Konuk ekibin 30. dakikada Samed Karakoç ile kullandığı penaltı direkten döndü. Yeşil Beyazlılar ilk yarının uzatma bölümlerinde adeta şaka gibi bir pozisyondan yararlanamadı.

Müthiş bir kontratakta Abdullah Tazgel’in getirdiği pozisyonda Berat bomboş pozisyonda çok kötü vurdu. Direkten dönen topta boş kaleye bu Abdullah vurdu ancak Anagold 24 Erzincanspor savunması çizgiden gole izin vermedi.

İkinci yarıda Bursaspor için yine klasik şeyler yaşandı. Devrenin hemen başında ev sahibi takım Maksut Taşkıran ile 1-0 öne geçti.

Golden sonra Timsah biraz kıpırdansa da Emre Tepegöz ile ceza sahası dışından çektiği şut dışında pozisyonu yoktu. Anagold 24 Erzincanspor 82. dakikada Maksut Taşkıran'ın golüyle 2-0’ı buldu ve maç bu sonuçla bitti.

Karşılaşma sonrası Hasan Ayaroğlu ile Teksas Grubu Lider Selim Kurtulan arasında yaşanan diyalog yine kötü bir görüntü olarak hafızalara kazındı.

Bursaspor’da şu anda yönetim yok, para yok, hoca yok ve futbolcular da kalmayacak. Bu tarz hareketler maalesef 90’larda kaldı. Futbol öyle bildiğiniz eski duygusal bir oyun değil. Artık tamamen profesyonel.

Eğer bir futbolcuya parasını vermiyorsanız oynamaz.

Eğer bir futbolcuyu güvende hissettiremiyorsanız oynamaz.

Eğer bir futbolcuyu kendi taraftarı yuhalarsa oynamaz.

Eğer bir futbolcu takım arkadaşları tarafından dışlanırsa oynamaz.

Bunların örneklerini çok fazla gördük. Batalla ve Harun Tekin’in ön plana çıktığı otobüs baskını olayından sonra nerelere geldiğimizin herkes farkındadır inşallah…

YÖNETİM ÇIKMIYOR

Bursaspor’da geçtiğimiz hafta sonunda başkan adaylarının listelerini Divan Kurulu’na vermesi gerekiyordu. Yine enteresan işler yaşandı. Bir anda Mümin Canbaz ismi ortaya atıldı ve adaylık için imzaları topladığı bildirildi. Ancak ne olduysa oldu noterlerin kapanmasıyla sürpriz bir şekilde ortaya çıkan aday, sürpriz bir şekilde adaylıktan çekildi.

Enbiya Topal’ın Pazar günü Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’ne giderek bir çabası vardı.

Kongre konusu çok su kaldıracak. İlerideki günlerde yine göreceğiz neler olacağını.

Ancak tamamen tarafsız olması gereken ve Bursaspor’un üst aklı denilen Divan Başkanlık Kurulu yaptığı açıklamada bütün şehrin mevcut yönetime destek olması gerektiğini söyledi. Galip Sakder yine çok iyi bir insan ancak Bursaspor maalesef Ali Ay, Erkan Körüstan, Fatih Tekke, Özcan Bizati ve nicesi gibi bunun Yeşil Beyazlılara gram faydası yok.

Bursaspor ne çektiyse iyi insanlardan çekti…

 


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhabersporbursaspor