Geri

TOGG bize yakışırdı

00:09:29 | 2022-11-29
TOLGA ÖZTAŞ
TOLGA ÖZTAŞ     

Erzurumspor sadece Oltu renginden dolayı formasında boş olan göğüs ve sırt reklam bölümlerine TOGG’un reklamını koymuş. Bedava devletin çok önemli bir markasının reklamını yapıyorlar. Oysa Bursa Büyükşehir Belediye Stadı’na yakışırdı bu stadın adı.

2009-2010 sezonunda şampiyon olarak taraftarlarına inanılmaz bir mutluluk yaşatan, şehrin göğsünü kabartan Bursaspor’un son durumu adeta içler acısı.
Nereden nereye…
Şampiyonluk sonrası “Anadolu Devrimi” gerçekleştiren, 4 büyükler kavramını ortadan kaldırarak 5 büyükler söylemini ortaya çıkaran Timsah, şu sıralar TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta küme düşmeme mücadelesi veriyor. Sezon başından bu yana yaşanan gelişmeler gerçekten çok şaşırtıcı.
En başında söylemiştim. Bu takım maalesef küme düşmemeye oynar diye, ancak o dönemki teknik direktör Tahsin Tam play-off hedeflerinden bahsediyordu. Şimdiki teknik adam, o dönemki sportif direktör İsmail Ertekin ise en azından filiz lisans konusunu çözeceklerinden falan bahsediyordu ancak hiç bir şey tutmadı.
Yeşil Beyazlı renklere gönül veren taraftarlar iç sahadaki Esenler Erokspor maçı sonrasında yönetimi istifaya davet etti.
Bu davetten sonra ne olduysa Bursaspor için yönetim için bir anda birleşme yaşandı...
Hatta ve hatta futbolcular bile bir bildiri yayınlayarak, takımda her şeyin çok iyi durumda olduğunu ve oluşan aile ortamının bozulmamasını istediler. Bursaspor o bildiriden sonra ligde tam 9 maça çıktı ve sadece 9 puan toplayabildi. Timsah tam 18 puanı rakiplerine hediye etti. Hakikaten çok yazık. El birliği ile bu takımı yok olmaya sürüklediniz…

TOGG OLAYI ÇOK BASİT

Bursaspor yönetimine proje üretmemesi konusunda en çok eleştirenlerin başındayım. Hatta ve hatta durmadan destek olanlarla normal günlük hayatımda da çok fazla tartışırım.

Neden?

Mesela bütün camianın beklediği, sadece sosyal medya hesaplarından takip edildiği için TOGG’un Bursaspor’a sponsor olacağını düşünenler oldu.

Erzurumspor FK sadece Oltu renk tanıtımını çok beğendikleri için formasında boş olan göğüs ve sırt reklam bölümlerine TOGG’u koymuş.

Hemen herkes buradan TOGG’u eleştirdi,

Yok kardeşim öyle bir şey. TOGG sponsor olmamış, Erzurumspor FK bu fırsatı görmüş değerlendirmiş. Bizim yönetim de Twitter’dan takip etmiş.
Bugün TOGG’un futbol takımlarına henüz reklam düşüncesi yok. Ancak ileride düşünürse sizce bedava reklamını yapan Erzurumspor FK’yı mı yoksa sadece sosyal medyadan takip atan Bursaspor’a mı reklam verir?
Lider Haber TV’de yayınlanan İkili Oyun programında Samet Zinciroğulları ile ilk programdan beri konuşuyoruz. Mesela stadyum ismini Bursa Büyükşehir Belediye Stadı yapmak yerine TOGG Park yapsaydınız keşke. 


ETİKET :