Geri

Yazık ettiniz koskoca Bursaspor’a!

08:44:35 | 2023-03-27
TOLGA ÖZTAŞ
TOLGA ÖZTAŞ     

Kimse kusura bakmasın! Bursaspor’un yok olma yolculuğu Ali Ay ile başladı…

Evet önceki başkan ve yönetimler de çok büyük hatalar yaptı ancak Ali Ay’ın menajerler ve basın ile olan ilişkileri sebebiyle istediği gibi algı operasyonları yaptı.

Transferse transfer…

Hocaysa hoca…

Çok güzel gündemler yaratıp istediği gibi at koşturdu kulüpte…

Ardından Mesut Mestan döneminde kurulan kadronun hak ettiği halde Özlüce’de disiplinin sağlanamaması sebebiyle Süper Lig’e geri dönülememesi…

Bomboş geçen bir Erkan Kamat yönetimi sonrası yine Emin Adanur-Hayrettin Gülgüler döneminde de pahalı ancak ligi bilmeyen oyuncularla kurulu bir sistemle 1. Lig’den de düşülmesi tuzu biberi oldu.

Son olarak Başkan Ömer Furkan Banaz adeta bir memur gibi çok çalışıyor…

Yetki ve güç elinde olmadığı için yönetiminde bazı öne çıkan isimler onu yönlendiriyor. Mesela Amed maçı sıkıntıları yaşandı. İlk maç öncesi Özlüce’de yapılan basın toplantısı tüm Bursa basını, “Özel uçak tutun, buradan bir basın ordusu götürün” demişti. Başkan Banaz o zaman, “Bizim böyle bir paramız yok” diyerek işin içinden çıkmıştı.

Önce orada sonra burada yaşananlar ortada. Bursaspor’a verilen cezalar ortada. Eğer o gün ortak aklı dinleseydi Banaz bugün bu cezalar olmazdı…

Neyse uzadıkça uzuyor hatalar ancak en önemli hata İsmail Ertekin idi…

Ertekin gelir gelmez üst taraf yetmedi altyapıda 1 ay önce 2 Türkiye Şampiyonluğu yaşatan Hakan Cenkçiler’i gönderip, yerine yakın arkadaşı ve dostu olan Faruk Korkmaz’ı getirdi.

Sebep ise Hakan Cenkçiler başarısız, Faruk Korkmaz ise önceki çalıştığında üst tarafa en çok oyuncu gönderip bonservis kazandıranmış…

Arkadaşlar sezon başında Altınordu başkanının bile yalvararak Elit A Ligi’nde kalsın dediği Bursaspor U-19 takımı küme düştü.

İşte feraset işte fazilet işte adam gibi adamlık.

Tebrikler İsmail Ertekin geldin hayalini yaşadın bitmiş Bursaspor’un dibine kibrit suyunu sen tam döktün…


ETİKET :