Geri

Hayata ve Bursa'ya dair!

15:31:04 | 2023-01-07
ŞEYDA GÜMÜŞ
ŞEYDA GÜMÜŞ     

Lider gazetenin çok değerli okurları, merhaba!

Bu tarih itibari ile Cumartesi günleri bu köşede sizlerleyim.

Bursa medyasında otuz yıllık radyo ve televizyon programcılığı deneyimime an itibari ile kalemimi de dahil etmek üzere yola çıkıyorum.

Doğayı, yaşamı, dünyayı ve insanı seven yapımın sonucu olarak, sahip olduğumuz bu değerlerden dem vuracağım; yazılarımı bu köşede her Cumartesi sizlerle paylaşacağım.

Öyle yoğun, öyle koşuşturmaca içinde yaşıyoruz ki; bir an durup sahip olduklarımızı görmeye ve şükretmeye zaman bulamıyoruz.

Çoğu zaman da hemen burnumuzun ucunda bulunan harika bir gölü gidip görmeden, şehrin göbeğinde bulunan çok değerli bir müzeyi gezmeden, sahnelenen harika bir tiyatro oyununu izlemeden, şehrin insanlarından doğan koronun harika performanslarını dinlemeden haftaları, ayları, yılları yaşayıp tüketiyoruz.

Böylesi kocaman laflar eden ben, hiç mi bu kayıpları yaşamıyorum sanıyorsunuz? En az sizler kadar ben de bu kontrol edilemeyen akışın içinde sürükleniyorum.

Bundan böyle şanslıyım.

Çünkü; sahip olup da kıymetini bilemediğimiz, bazen de sonuna kadar bilip zaman ayıramadığımız bu değerleri artık yazılarım aracılığıyla sizinle paylaşacağım.

Öyle zenginiz ki aslında!

Doğa zenginiyiz...

Tarih zenginiyiz...

Kültür zenginiyiz...

Sanat zenginiyiz...

Zanaat zenginiyiz...

İnsan zenginiyiz.

Her Cumartesi hayata ve Bursa’ya dair tüm bu zenginlikleri anlatacağım.

Bu zenginliklerin şehrimize has tüm gelişmelerini ve organizasyonlarını aktaracağım; yazılarıma yeni pencereler açmak için, fikirlerinizi paylaşmak ya da herhangi bir etkinliğinizi, zenginliğinizi duyurmak için seydagumusses@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Haftaya Cumartesi görüşmek üzere, mutlu kalın!..


ETİKET :   liderliderbursabursason dakikagündemhaber